Adverteren bij Daisycon

Disclaimer

Aquarium-vissen.nl besteedt veel zorg aan de informatie op de site. Aquarium-vissen.nl probeert de product- en prijsinformatie zo actueel mogelijk te houden en correct weer te geven. De informatie die Aquarium-vissen.nl op haar site plaatst is mede afkomstig van winkels en fabrikanten, Aquarium-vissen.nl kan dan ook geen garanties geven over de nauwkeurigheid, volledigheid of geldigheid van deze informatie. Ondanks de grote zorg die Aquarium-vissen.nl hieraan besteedt, kunnen prijzen, productspecificaties en overige informatie foutief of onzorgvuldig zijn weergegeven, waardoor misverstanden bij de bezoekers kunnen ontstaan. Aquarium-vissen.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door haar verstrekte informatie, aan Aquarium-vissen.nl gelinkte websites of informatie uit reviews, vragen en antwoorden van bezoekers die op Aquarium-vissen.nl staan vermeld.

Het gebruik van Aquarium-vissen.nl is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen via Aquarium-vissen.nl is uw eigen, volledige verantwoordelijkheid. 


Privacy policy

Aquarium-vissen.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website Aquarium-vissen.nl met persoonlijke informatie omgaan.
Alle gegevens die door Aquarium-vissen.nl worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden. De informatie die u aan Aquarium-vissen.nl geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.
Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Aquarium-vissen.nl is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciële informatie aan onze bezoekers. We gebruiken uw IP adres voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze sites. Het IP adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.