Dennerle Co2 evolution deluxe ph controllerdennerle co2 evolution deluxe ph controller

De Dennerle Co2 evolution deluxe ph controller zorgt voor een elektronische regeling van de PH. Wanneer de PH lager is dan ingesteld zal de evolution deluxe ph controller ervoor zorgen dat er minder Co2 wordt toegedient. Wanneer de PH te hoog is zal er meer Co2 worden toegedient.

Het is meer dan een gadget. Het gemak van het precies afstellen zorgt voor een gemak en stabiliteit waar geen enkel ander systeem voor kan zorgen. Voor de planten en de vissen geeft dit de meest stabiele, natuurlijk omgeving en zal dit leiden tot het beste resultaat.

De aansluiting is vrij simpel. De Ph controller heeft een Ph meter welke in de controller zit. Vanaf de drukregelaar loopt een buisje naar de controller. En vanaf de controller loopt het buisje naar het aquarium.

Het ijken van de ph meter is ook super eenvoudig. De ph meter kan op de ijkfunctie worden gezet en met een druk op de knop erna is de ph meter weer geijkt. Dit zorgt voor een correcte meting van de ph. De dennerle Co2 evolution deluxe ph controller herinnert elke 4 weken deze functie te gebruiken om de ph meter te ijken.

De Dennerle Co2 evolution deluxe ph controller is online te koop bij Zooplus

Dennerle Co2 evolution deluxe ph controller: Functies