Dennerle 160 primus: hervulbaardennerle160 primus hervulbaar

Dit is de Dennerle 160 primus Co2 set. Het is een Co2 set die gebruik maakt van een hervulbare Co2 fles welke we aansluiten op een drukregelaar. Door middel van een draaiknop kunnen we de hoeveelheid Co2 dat in  het aquarium gaat regelen.

De set is geschikt voor aquaria tot 160 liter. De Dennerle 160 primus Co2 set is makkelijk aan te sluiten en 1 volle fles gaat soms tot maanden mee. Dit hangt af van de hoeveelheid toegediende Co2. De wegwerpfles is elke keer weer te vullen en daarmee erg milieuvriendelijk. Dit soort sets zijn vooral handig wanneer er een Co2 hervulstation in de buurt is. De investering is eenmalig hoger dan bijvoorbeeld bij de wegwerpversie, maar op de lange duur bespaart het een hoop geld omdat hervullen veel minder kosten als je het in de buurt kan doen!

De Dennerle 160 primus set is online te koop bij Zooplus

Co2 door middel van de Dennerle 160 primus toedienen zorgt voor mooiere aquariumplanten, gezondere vissen en een betere samenstelling van het aquariumwater. Daarnaast is het onderhoud een stuk lager en zal de kans op algen een stuk kleiner worden.

Dennerle 160 primus: Inhoud verpakking