AQUARIUMFILTER

Goede waterkwaliteit is een 'must' voor een gezond aquarium. Met een goed aquariumfilter is er minder onderhoud en heb je veel meer plezier van het aquarium. Daarnaast zullen de vissen het ook zéér waarderen. Zonder goed aquariumfilter is uw aquarium gedoemd te falen!

Maar welk aquariumfilter en welk merk filter voor het aquarium heb je nodig. Hieronder zal ik kort uitleggen waar je op moet letten en welke merken betrouwbaar en goed zijn.Welke merken voor een aquariumfilter zijn aan te raden?

Indien je een filter zoekt voor uw aquarium en je wilt een goed merk met een goede prijs-kwaliteit verhouding ben je geholpen met filters van de volgende merken. Deze aquariumfilters hebben zich goed bewezen in de aquariumwereld en ik ben hier zelf ook zeer over te spreken.

EHEIM professional 3 Elektronisch aangestuurde filters! Klik hier om het te zien!

Fluval G3 en G6 series Elektronisch aangestuurde filters! Klik hier om het te zien!

Tetratec EX 400, EX 600, EX 700, EX 1200, EX 2400 filters! Klik hier om het te zien!

JBL Cristalprofi Filters E700, E900 en E1500! Klik hier om het te zien!

eheim, filters, bestellen, kopen, online, professional, 3, series, electronic

  Eheim

 


tetratec, filter, filters, 400, 600, 700, 1200, 2400, ex
  TetraTec

 

jbl, filter, filters, cristalprofi, e700, e900, e1500, bestellen, kopen

  JBL

 

fluval, filter, g3, g6, kopen, bestellen, specificaties
  Fluval


Welk aquariumfilter is het beste voor mij?eheim aquarium filter

1. Neem een aquariumfilter die geschikt voor jouw aquariuminhoud (liters). Voor kleine aquaria zijn binnenfilters (in het aquarium) geschikt. Voor grote aquaria zijn buitenfilters (buiten het aquarium) geschikt.

2. Kies een filter met ingebouwd verwarmingselement, of koop deze los.

3. Zorg ervoor dat je in grotere aquaria mechanisch, chemisch en biologisch filtert.

4. Een aquariumfilter kiezen uit de bovenstaande merken is aan te raden. Betrouwbaarheid is namelijk heel belangrijk, een filter wat er mee stopt kan voor grote problemen zorgen. De goede bacteriën zijn heel snel dood in stilstaand water.

5. Neem liever een té groot aquariumfilter dan een té klein aquarium filter. Té groot is namelijk geen probleem. Té klein wel, dus twijfelt je over welke filter u moet aanschaffen? Kies voor de grotere.

Houd je je aan de bovenstaande regels, dan is de kans dat je een verkeerd aquariumfilter koopt te verwaarlozen en ben je een stap dichterbij om een prachtig aquarium te hebben of te houden!